dilluns, 14 d’octubre del 2019

LECTURA

Aquí mateix podeu anar recomanant els llibres que aneu llegint!
Podeu dir si us han agradat o no, si els heu entès bé, si el tema ha estat adient, si us heu identificat amb els personatges, ...etc.

Pilar i Anna


26 comentaris:

  1. HOLA SOC L'ESTEL :JO AQUET LLIBRE EL RECOMANO PERQUÈ ES MOLT DIVERTIT,I QUAN COMENSES A LLEGIR NO POTS PARAR DE LLEGIR .
    TAMBÈ EL RECOMANO PERQUÈ LI VAIG RECOMENAR A UNA AMIGA MEVA I LI VA ENCANTAR, I ARA FA LA COL·LECIO. I EL DIARI DE GREG ES MOLT DINDMIC I FA MOLT RIURE . ADEU!

    ResponElimina
  2. Hola sóc la JUDIT us volia recomanar un llibre molt divertit, es titula:Junie B. Jones i la festa de pijames. Si et costa llegir t'anirå super bé perquè és un llenguatge planer i te'l vols acabar molt råpid!! Es suuuuuuuuuper divertit.
    Va d'una nena que es molt trapella!!
    JUDIT

    ResponElimina
  3. hola soc l'Ariadna i vull fer una una recomanació:els dibuixos tenen molts detalls i és molt divertit.espero que us el llegiu!!!

    ResponElimina
  4. Anna estic fent la critica recomanacio d´un llibre la farè la recomanacio de L`agus i els monstres 2 salvem el Nautilus aques llibre es molt divertit i el recomano a la gent que és vol enganxar a un llibre es molt divertit i m´ha encantat es brutal. adeu Anna

    ResponElimina
  5. Hola! Soc en MAX i us recomano AUGUS I ELS MONSTRES 6 “de llibre en llibre “ perquè es molt divertit i t'enganxa.Va d'un nen que conviu amb 10 monstres diferents i viuen un gran risc per culpa del malvat DR.BROT i el seu ajudant NAP.
    Si vols saber mes sobre els monstres t'has de llegir AUGUS I ELS MONSTRES 1 “Arriba el senyor flat” que t'explica de que son, que els i agrada...

    De MAX
    Per ANNA

    ResponElimina
  6. Hola soc la Lucia de 5A i jo us recomano el llibre de Max la fugitiva en castella, es de una serie que es diu stranger things, per qui la a vist l'entendra millor, es sobre la 1r tmporada que no surt, per mi aquet llibre es molt interesant i el recomano si us agrada la por i el misteri .
    Si voleu saber mes i t'adrada mira la serie i el entendras.

    ResponElimina
  7. Hola soc l'Aitor de 5A i jo recomano el meu llibre los últimos frikis del mundo perquè surten monstres i zombis. Sobretot el recomano per els que li agraden les aventures, també està a netflix i jo crec que quan t'acabes el llibre has de mirar-te la sèrie.

    ResponElimina
  8. Hola soy la Nastia de 5eb jo os recomiendo el libro "La increíble historia de la abuela gánster,esta lleno d'aventura. Está historia pasa en Inglaterra donde vive Ben,el protagonista.Es un niño de 11 años que tiene una vida normal:va a la escuela,sueña ser fontanero y odia quedarse con su abuela,para el es lo más aburrido.Pero un día Ben descubre que su abuela había tenido un pasado muy interesante,arriesgado y peligroso.Resulta que su abuela había sido gánster.

    ResponElimina
  9. Hola,sóc l´Emma de 5èB. Jo us recomano el llibre "El Capità Calçotets i la Comuna Lila." Si t'agrada riure,el misteri i passart-ho BOMBA,aquest és el teu llibre.Tracta del sr. Grabulós, qui és el director de la escola, que quan algú peta els dits es torna el capità calçotets i si li tiren aigua torna a ser el sr.Grabulós.També estan en Jordi i l´Oriol amb el Sulu que es un hamster i en Galetes que es un pterodàctil. Els tres junts pujen a la comuna lila que és la maquina del temps i de sobte es troben en un món contrari al seu: Ells dos son dolents el sr Grabulos es bo amb totòm... i han de tornar al seu present.Com se les arreglaran????

    ResponElimina
  10. Hola soc la Marilú de 5A i jo us recomano el llibre de "prohibido leer el libro de luwis carrol".Que es en castella ,i va de una nena que s'asembla al personatge de Alicia en el pais de las maravillas .I us el recamano perque es molt divertit i entretingut .

    ResponElimina
  11. Hola soc l'Eric Granado jo us recomano el llibre "¡Un superratónico día...de campeonato! Va de que tota la família Stilton li encanta el "Ratonia futbol club(el club de futbol)i s'en van ha veure una una final de copa, el capitan del Ratonia futbol club no esta, cuando llegan al campo llaman al Geronimo Stilton para que se ponga a jugar como capitan se pone a jugar y ganan la final gracias a el lo recomiendo a quien le guste el futbol Adios

    ResponElimina
  12. Hola companys i companyes de 5è sóc la Carla De Maerschalk Garrido de 5èB i el llibre que m'he llegit es titula "El mon genial del Tom Gates. Festival de genialitats (més o menys)" i a mi la veritat es que m'ha agradat molt i ho recomano sobre tot a la gent que li agrada la gent que fa trastades, bogeries i si us agraden les històries d'amics que fan aixó i moltes mes coses com: ficar-se en problemes o fer-se els xuletes.
    El que més m'ha agradat és que te il.lustracions molt divertides, és molt ràpid de llegir i a més a més enganxa molt.
    el llibre tracta de que en Tom i el seu millor amic Dérek apunten al Pollastre (que és el gos del Dérek)a una exhibició canina i almenys guanyen en un joc. La germana del Tom no suporta escoltar-lo cantar. Aviat serà el seu aniversari i com la seva avia es una miqueta especial per a la cuina...vol fer el picoteig per a ell i els seus amics i no mola gens ni mica. Espero que t'agradi la recomanació. GRÀCIES.

    ResponElimina
  13. Hola sóc l´Aran Del Rio , jo us recomano dos llibres el primer es diu SONRIE és un llibre molt maco que va de una noia que se li cauen les dos dents del davant i a d´anar a l´institut però a ella no li interesa el que pensen els altres.Jo us recomano aquest llibre a la gent que els´hi agraden les aventures. El segon llibre es diu HERMANAS i aquest llibre és una mica semblant a un còmic i és digemne la segona part de el llibre de SONRIE, va de dues germanes que no es suporten i han de fer un viatje en cotxe tres setmanes junt amb el seu altre germà, en Will i amb la seva mare. Aquest llibre jo el recomano a la gent que li agrada estar en família i els viatjes en cotxe

    ResponElimina
  14. Hola sóc l'Arnau Colomés Fusalba, jo us recomano llegir el llibre de PESADILLAS sobretot a la gent que li agrada la por i als que acostumen a llegir llibres que tenen intriga, si no us agrada el llibre doneuli una oportonitat i llegiu fins a la pagina 50 perque hi han llibres que són bastant aborrits.

    ResponElimina
  15. Hola soc l'Alex Granero i jo un recomano el llibre que es diu ''el diari del Rowley'' va sobre el conegut ''el diari de Greg''
    pero amb una historia sobre el seu millo amic ,en Rowley,el llibre va de que en Rowley un dia decideix fer una biografia del seu millor amic en Greg amb les historietes que han viscut junts

    ResponElimina
  16. hola sòc la Laia. aquest llibre el recomano perquè es un llibre que es divertit i que et pot agradar molt . I a mès et fa que no puguis deixar de llegir!!!

    ResponElimina
  17. HOLA SOC EL LLUC I RECOMANO MOLT TOTA LA SAGA DE PERCY JACKSON

    ResponElimina
  18. Hola, sóc el Lluc Fernandez de 5é B i os recomano un llibre titulat ''el principe de la niebla''.
    Li recomano a qui li agradin les històries de por.

    ResponElimina
  19. Hola soc el Martí Lozano de 5é A i us recamano el llibre de TOM GATES EL MON GENIAL si us agraden les históries del cole i si el proveu farà que no pogueu parar de llegir-lo.

    En aquest llibre tots els personatges fan el tonto i el Tom quan no el miren els professors li agrada posar-se a dibuixar o fer gamberrades amb els demés amics. ÉS UN LLIBRE MOLT DIVERTIT!!!

    ResponElimina
  20. hola sóc la Marta M de 5è A i jo us recomano el llibre d'en diari d'en Greg "EN RUTA" perquè és molt divertit i a més quan començes a llegir i no pots parar.Tracta de que en Greg i la seva família van de viatge però no surt com ho havien planejat.Si voleu saber com va el viatge, on van i què els hi passa us animo a llegir-lo

    ResponElimina
  21. hola sóc la Leire de 5è A.I us recomano un llibre dels futbolissims núm. 14, perquè és molt divertit i apart la gent que li agradi el futbol no podra parar de llegiro.Va de que els futbolissims competeixen amb uns italians i... si voleu saber com segueix la história, us animo a llegir-lo.

    ResponElimina
  22. hola soc Martina molina de 5é i os recomano el llibre de MAX LA FUGITIVA, es un llibra en castellà ,i os ho recomano per què és molt entretingut i, tambe si et costa la mecanografia com ami la pots millorar una mica,tambe m'agrada per què per res és una perdida de temps a l'ora de llegir-ho.i la critica és que costa una mica llegir-lo per què te la lletra molt petita pro pe el demes m'agradat molt llegir-lo

    ResponElimina
  23. No recomano el Llibre de tot o res del diario del greg perqué es molt divertit perqué fa molta gracia i us engantxareu molt rapid i ademes us partireu el cul amb el Greg i el Rowley 😂😂🤣🤣

    ResponElimina
  24. Hola, sóc la Ivet i us vull recomanar el llibre de 29 contes bojos perque hi ha un recull de 29 contes divertits i de fabntasia que són curts per poder llegir abans d'anar a dormir i són estrafolaris i super divertits. Expliquen històries que no tenen sentit pero fan riure!!

    ResponElimina
  25. Hola jo sóc la Marta Hernández. I jo us recomano molt el vídeo de Elashow videoclip en Miami sobretot per a la gent que li agrada la música el cant i el ball perquè aquest llibre va sobre això.I a més a més que fan i diuen coses divertides, gràcies.

    ResponElimina
  26. Hola jo sóc la Marta Hernández. I jo us recomano molt el vídeo de Elashow videoclip en Miami sobretot per a la gent que li agrada la música el cant i el ball perquè aquest llibre va sobre això.I a més a més que fan i diuen coses divertides, gràcies.

    ResponElimina